Hemsida / Nyanställningar

Vår hemsida har ej gått att uppdatera på grund av strul med vårt Webhotell.

Nu är den flyttad och vi är på banan igen.

Vi söker fortfarande personal: Programmerare / Projektledare / Elinstallatör. Placeringsort i första hand Skövde i vår nya etablering.

EXOdos / Exigo

EXOdos är en friprogrammerbar DUC som passar i Prefab värmeväxlare. Den matas med 230V och har 7 relä för styrning av ventilställdon och pumpar. 2analoga utgångar som även kan användas för styrventiler.  EXOdos finns även som Exigo och är då förprogrammerad med värmefunktioner.

http://www.regincontrols.com/sv-SE/produkt/fritt-programmerbara-regulatorer/3132/24043/#topcatsTCP/IP-anslutning för uppkoppling.

 

Rädda Barnen

Då vår värld ser ut som den gör i dagsläget, har StyrTek valt att ge en gåva till Rädda Barnen i stället för att köpa julklappar till de anställda, i hopp om att fler människor skall få en bättre jul.

 

Gokartmästerskapen på StyrTek

Under gårdagskvällen genomfördes mästerskapen i gokart på StyrTek. Efter träning och tidskval stod det klart att det skulle bli tufft i toppen. Efter avgjord final där alla deltagare kämpade tappert stod Eric till slut överst på prispallen med sin guldmedalj. Roland tog silver och Mikael tog brons. Viktor som kämpade mest av alla fick se sig slagen med en halvmeter, men nära skjuter ingen hare som man brukar säga. Bättre lycka nästa år.