StyrTek flyttar

3
StyrTek
Plogvägen 8
467 30 Grästorp

StyrTek flyttar från och med 2013-04-10 till nya lokaler på Plogvägen 8 i Grästorp. Här får vi egna lokaler med bättre utrymmen samt konferensavdelning. I lokalen finns även en apparatskåpsverkstad där vi själva kan tillverka våra apparatskåp m.m.

FramsidanVy_GrastorpVy_VaraUte_framKorridorFikarumBI_rumVaning_ovanKontor_overvaningFikarum_ovanKonferens_2KonferensrumLogga_frostMikael_rumVerkstad_1Verkstad_2Verkstad_3Verkstad_4
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail